Stručna knjiga:

PRIRUČNIK ZA PROCJENU VRIJEDNOSTI NEKRETNINA

 

Slobodni smo Vam preporučiti knjigu: Priručnik za procjenu vrijednosti nekretnina, autora mr. sc. Željka Uhlira i Branimira Majčice, koji možete naručiti preko obrasca ili e-mailom. Knjigu dostavljamo poštom izvan područja Zagreba.

Priručnik možete naručiti po cijeni od 350,00 kn, na adresi elektroničke pošte: dgiz@dgiz.hr.

HRVATSKO – AUSTRIJSKI GOSPODARSKI FORUM

Nažalost, zbog trenutne epidemiološke situacije vezane uz COVID-19, otkazuje se Hrvatsko-austrijski gospodarski forum zakazan za 6.10.2020. dok se za to ne steknu uvjeti održavanja. O novom datumu održavanja obavijestit ćemo Vas kroz određeno vrijeme.

 

GODIŠNJA SKUPŠTINA DGIZ-a

Dana 04. prosinca u hotelu Dubrovnik održana je 51.redovna Skupština DGIZ-a.
Bilo je prisutno 50-tak članova, te su sve odluke koje su donese na Skupštini pravovaljane sukladno Statutu DGIZ-a.

Usvojena su financijska izvješća za prošlu kalendarsku godinu te je prihvaćen financijski plan za sljedeću godinu, a na Skupštini su izabrana i dva nova člana Predsjedništva DGIZ-a, a to su Snježana Špehar te Bojan Linardić.

ZAJEDNIČKI POSLOVNO – STRUČNI SKUP DGIZ-a i AUSTRIJSKOG UREDA ZA VANJSKU TRGOVINU – ADVANTAGE AUSTRIA

održan je 6. studenoga 2019. u prostorijama DGIZ-a u Berislavićevoj 6.

Teme su bile: Gospodarenje otpadom u Hrvatskoj i vodnokomunalni projekti financirani  EU sredstvima.

Na skupu su bili predstavnici vrhunskih austrijskih tvrtki koje nude tehnologiju i rješenja za gospodrenje otpadom i  na otvaranju poslovnih mogućnosti za zajedničku suradnju pri javljanju na javne natječaje.

Sudionici su poslovnog skupa tom prilikom iskoristili upoznavanje poslovnih prilika i za razmjenu iskustava s austrijskim partnerima.

Sljedeći zajednički poslovno-stručni skup bit će organiziran na proljeće sljedeće godine.

DODIJELJENA GODIŠNJA NAGRADA NA SKUPŠTINI HRVATSKOG SAVEZA GRAĐEVINSKIH INŽENJERA

U petak, 7. prosinca 2018. u Zagrebu je održana redovna godišnja Skupština Hrvatskog saveza građevinskih inženjera na kojoj je dodijeljena godišnja nagrada članu Društva građevinskih inženjera Zagreb, gospodinu IVAN KOVAČIĆ, dipl. ing. građ., voditelju pripremnih seminara za polaganje stručnog ispita koji to u Društvu građevinskih inženjera Zagreb obavlja od 1991. godine.

 Gospodin Ivan Kovačić je kroz svoj rad na pripremama za stručni ispit, te kroz niz održanih stručnih seminara, dao izuzetan doprinos obrazovanju mladih i drugih kandidata i polaznika.

Uz sve to, aktivno sudjeluje u davanju prijedloga u javnim sudjelovanjima predloženih zakonskih i drugih dokumenata iz područja graditeljstva.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/dgizhr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4755